Hírek

Elérhetőségek

HIRDETMÉNY

HIRDETMÉNY

A koronavírus-fertőzés terjedésének mérséklése érdekében, ügyfeleink és munkavállalóink egészségének védelme, a szolgáltatásaink fenntarthatóságának biztosítása érdekében a személyes ügyfélfogadást a lehető legkisebb mértékre kívánjuk csökkenteni a Dombegyházi Polgármesteri Hivatalban.

Megkérem a Tisztelt Lakosságot, hogy csak rendkívül indokolt esetben keressék fel személyesen a Hivatal munkatársait. Lehetőségeikhez mérten részesítsék előnyben az ügyfélkapun, e-mail-en, telefonon történő kapcsolattartást.

További intézkedésig a Polgármesteri Hivatal a megszokott ügyfélfogadási rendje szerint működik (hétfő 8.00-tól 16.00-ig, szerda 8.00-tól 16.00-ig, péntek 8.00-tól 12.00-ig) Kedden és csütörtökön nincs ügyfélfogadás!

A Hivatal pénztárának nyitvatartása: hétfő 08.00-tól 12.00-ig és 13.00-tól 15.00-ig, szerda: 08.00-tól 12.00-ig, péntek: 08.00-tól 11.00-ig.

Ügyfélfogadási időn kívül személyes ügyintézés – a jegyző által előzetes egyeztetést követően adott eseti engedélyt kivéve – nem lehetséges. A Hivatal épületében a Hivatal köztisztviselőin, a polgármesteren és a közmunkaprogram hivatalhoz beosztott dolgozóin kívül tartósan más nem tartózkodhat.

Ügyfelek az épületben csak az ügyük elintézéséhez elengedhetetlenül szükséges ideig tartózkodhatnak. Az ügyfél kisérői (hozzátartozók, családtagok) – amennyiben nem minősülnek ügyfélnek – nem léphetnek be az intézménybe. Kivételt képez ez alól a magyarul nem tudó ügyféllel megjelenő, tolmácsolást végző személy. 

Egy irodában egyszerre csak egy fő ügyfél tartózkodhat, kivéve azokat az eseteket, amikor csak együttesen lehet ügyet intézni (pl. házasságkötéssel kapcsolatos ügyintézés, tolmácsolás szükségessége).

Az önkormányzatnak nem az épületben történő munkavégzésre beosztott dolgozói, valamint az intézmények dolgozói csak munkavégzéssel kapcsolatos, vagy halaszthatatlan ügyintézés céljából tartózkodhatnak az épületben, csak az elengedhetetlenül szükséges ideig.

Elérhetőségeink: Központi telefonszán 68/432-031; Fax: 68/590-941,

Web: www.dombegyhaz.hu (elektronikus ügyintézés menü majd önkormányzati portálon történő ügyintézés vagy e-papír ügyintézés lehetőség választása)

E-mail:

Önkormányzat központi e-mail: onkormányzat@dombegyhaz.hu

Polgármesteri Hivatal központi e-mail: polghiv@dombegyhaz.co.hu

 

Dr. Varga Lajos polgármester: polgarmester@dombegyhaz.co.hu

Liker János jegyző: jegyzo@dombegyhaz.co.hu

Hurguly Lászlóné (anyakönyv, lakcím, hagyaték) h.laszlone@dombegyhaz.co.hu

Móroczné Boda Klára (gyermekvédelem, szociális ügyek) mb.klara@dombegyhaz.co.hu

Bozó Vilmos (műszaki ügyek) bozo.vilmos@dombegyhaz.co.hu

Jeneiné Antal Magdolna (munkaügyek) ja.magdolna@dombegyhaz.co.hu

Bicski Tamás (pénzügy, gazdálkodás) b.tamas@dombegyhaz.co.hu

Tóth Erika (pénzügy) erika.toth@dombegyhaz.co.hu

Magyarné Fodor Erika (helyi adó, pénztár) mf.erika@dombegyhaz.co.hu

Kotroczó Mihály (kereskedelem, piac, hatósági ügyek) k.mihaly@dombegyhaz.co.hu

 

Liker János jegyző sk.